Wednesday, March 29, 2006

Mainoksia, kiitos!

En ole koskaan erityisemmin välittänyt tilailla sanomalehtiä kotiin. Käy vain kuten kaverille, joka päätti että jos hän lehden tilaa, tulee hänen myös lukea joka ikinen numero kannesta kanteen. Samalla hän päätti alkaa kohentaa kuntoaan tenniksenpeluulla. Ensimmäisen tennistunnin jälkeen tuntui sopivalta ottaa yksi kalja, ehkä parikin. Vietettyään viisi päivää baarikierroksella kaveri palasi manaillen kämpilleen ja alkoi tavailla Hesaripinoa. Siihen sitten kilpistyi vähitellen sekä lehden tilaus että lupaava urheilu-ura.
Kun kuitenkin on jotensakin pakonomainen halu lukea edes jotain uutta painotuotetta päivittäin, päätin tempaista edellisen asukkaan oveen jättämän "ei mainoksia" -lapun pois. Mutta mutta, viikkoon ei silti ole saapunut minkäänlaista uutta postia, ainoastaan sitä samaa mainoslappua, joka on henkilöllistetty osoitteellani.
Jos eivät mainoslappujen ja mainosrahoitteisten lehtien jakajat ole erityisen tarkkoja, ei kovin muhkeita pinnoja voi antaa postillekaan, joka kantoi Amerikasta asti lähes perille ennättäneen paketin naapuritaloon - vastaanottaja kun oli myös tilannut tavaraa Amazonilta, ja olihan hänellä samat etunimetkin kuin minulla, ja osoitekin lähes - mitä nyt suku- ja kadunnimi erosivat. Onneksi kaveri vaivautui etsimään puhelinnumeroni ja soitti tapahtuneen johdosta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home